به گزارش خبرنگار مهر، احمد حاجبی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران مهر و ایرنا، در پاسخ به سؤال مهر در خصوص ورود فرهنگ و هنر به ارتقای سلامت روان، افزود: تا نتوانیم فرهنگ مردم را اصلاح کنیم سواد سلامت ارتقاء پیدا نمیکند.
مدیرکل دفتر سلامت اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور بابیان اینکه فرهنگ و ابزارهای فرهنگی در توسعه سلامت روان در جامعه میتواند مؤثر باشد، گفت: سلامت روان از ابعاد سلامت است و عوامل متعددی همچون بیولوژیک، روانشناختی و اجتماعی هستند که در سلامت روان تأثیر گذار باشند.
حاجبی تصریح کرد: در حال حاضر شیوع اختلالات افسردگی بسیار شایع است و در گروه سنی فعال جامعه ۱۵ تا ۶۴ گروه، اختلالات افسردگی ۱۲.۷ درصد، اختلالات روانپزشکی ۲۳.۶ درصد است و شیوع اختلالات اضطرابی نیز ۱۵.۶ درصد است.
مدیرکل دفتر سلامت اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مصرف مواد مخد صنعتی تأثیر بدی روی افراد گذاشته و جامعه را دچار نگرانی می کند، گفت: با توجه به مطالعات انجامشده شیوع افسردگی و اضطرابی بین بانوان بیشتر است.
حاجبی شیوع مصرف مواد مخدر در بین دانشجویان را ۲.۶ درصد عنوان کرد و گفت: الگوی مصرف مواد مخدر در کشور عوضشده و مصرف مواد مخدر طی چند سال اخیر به مواد مخدر صنعتی و محرک سوق پیداکرده است.
مدیرکل دفتر سلامت اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور افزود: در حال حاضر میزان مصرف مواد مخدر خانمها بیشتر شده است و این جای نگرانی دارد در حالی که در گذشته درصد زنان معتاد به آقایان ۹ به یک بود ولی در حال حاضر این نسبت به ۶ به یک رسیده است.
نظر شما